RSC Kunststoftechniek is een familiebedrijf met een passie voor vloeren!

Op en top design, ijzersterk, onderhoudsvriendelijk. Of dit nu geldt voor uw zakelijke situatie of voor bij u thuis; een kunststof vloer is de beste en relatief goedkoopste optie!  Op onze site willen we u middels voorbeelden en voordelen laten zien, waarom dit ook voor ú geldt.

Met passie, vakkennis en jarenlange ervaring bent u bij RSC Kunststoftechniek aan het juiste adres! Met dealerschappen en gegarandeerde garanties van vele grote merken waaronder:
EPI Design | Arturo unique flooring | Romar Voss

Vader en zoon hebben besloten om hun krachten te bundelen, nadat zij ieder voor zich binnen hun eigen bedrijven al geruime ervaring opgedaan hebben. De passie voor het vak zult u in dit familiebedrijf dan ook zeker voelen. Daarmee zijn niet alleen ervaring, maar ook diverse kwaliteiten samengevoegd tot één visie: wij willen voor elke klant en elke opdracht op zich, de beste vloer vinden en maken!

RSC Kunststoftechniek is gevestigd in Waddinxveen op een steenworp afstand van de A12 bij Gouda.

Eigen Showroom

Wij nodigen u graag uit om op afspraak bij ons langs te komen in de showroom in Waddinxveen! Dan kunnen we samen met u bespreken en aan de hand van diverse voorbeelden bekijken wat u graag wilt. Onder het genot van een kopje koffie en uiteraard vrijblijvend.