Inspiratie toegepast

Een kunststofvloer is in alle mogelijke ruimtes toe te passen. Van keuken tot woonkamer, van badkamer tot garage. Wij geven u hier een aantal ideeën; echter zijn de mogelijkheden eindeloos! Neem dus gerust contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.
Uiteraard hoeft een kunststofvloer ook niet beperkt te blijven tot één ruimte! Doordat de vloeren zowel naadloos als eventueel met drempel of dorpel te smeren zijn kunt u perfect eenheid in uw huis creëren!

woonkamer

Woonkamer

De plek waar u de meeste tijd doorbrengt. Daarom is het ideaal om minimaal onderhoud te hebben om uw leefomgeving altijd op orde te kunnen houden. Zeker wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft, of simpelweg niet teveel tijd kwijt wil zijn aan uw huishouden is dit de ideale oplossing!

Daarbij kunnen wij de vloeren in alle mogelijke kleuren en designs maken, waarmee het naadloos aansluit op uw levensstijl!


keuken

Keuken

Uw keuken, de plek waar u met regelmaat etenswaren of vloeistoffen zult morsen. Ideaal dus om dit simpelweg met een vochtige doek op te kunnen vegen.
Kunststofvloeren zijn hygiënisch en daardoor ideaal voor in de keuken!

badkamer

Badkamer & Toilet

Wilt u zorgeloos na het douchen de badkamervloer op kunnen stappen? Met een kunststofvloer kan het! De bovenste laag zullen wij antislip maken zodat u niet uit kunt glijden.

Wij kunnen ook bij een inloopdouche een verzonken douchedrain maken. Met een subtiel gesmeerde dorpel zal het water niet buiten het douchegedeelte lopen.


kantoor

Kantoor / Recreatieruimte

Of u hier nu dagelijks te vinden bent, of dat het onderhoud wel eens op zich laat wachten... Met een kunststofvloer weet u zeker dat u met weinig moeite de ruimte (weer) op orde hebt!
Op kantoor zoekt u een rustige, strakke indeling die u zich laat concentreren op dat wat gedaan moet worden. Kinderen kunnen onbezorgd ravotten wanneer u deze ruimte als speelkamer wilt gebruiken.

De bezem erdoor en een natte doek erover en alles is weer netjes!


info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer