De gietvloer: zorgeloos wonen

Bent u op zoek naar een strakke, onderhoudsvriendelijke vloer, met mogelijkheden om het eindproduct geheel naar uw wensen aan te passen? Een hygiënische oplossing, bijvoorbeeld wanneer u kinderen of huisdieren heeft? Wanneer u RSC Kunststoftechniek een vloer voor u laat maken, bent u verzekerd van een chique, esthetische vloer die een unieke, moderne basis geeft voor uw woning. Deze vloeren zijn UV-bestendig en kleurvast te leggen voor een resultaat dat jaren als nieuw blijft. woonkamer

Voordelen

Na succesvolle toepassing in de industrie, vond de kunststofvloer al snel zijn entree in de zakenwereld en horeca. Architecten creëerden met strakke, moderne kunststofvloeren als basis de geraffineerde en moderne uitstraling waar vooraanstaande bedrijven naar op zoek waren.
Op dit moment kunnen wij ook bij u, thuis, deze basis leggen. Door de combinatie van zijn lange levensduur, tijdloosheid en minimale onderhoudskosten is de kunststofvloer prijstechnisch zeer aantrekkelijk.
Ten opzichte van andere vloersystemen, denk aan parket, laminaat of zeil, zijn er diverse voordelen; hal

Door de vele mogelijkheden en toepassingen, is het voor u soms lastig om te bepalen wat alle verschillende toepassingen en materialen binnen de kunststofvloeren nu eigenlijk bieden. Uiterlijk zijn voor het ongetrainde oog verschillende vloersystemen vaak niet te onderscheiden. Des te meer verschillen zij echter in eigenschappen! Het ervaren team van RSC Kunststoftechniek helpt u hier graag bij!

Voor elke toepassing is een geschikt vloersysteem te vinden, die wij aan kunnen passen aan uw wensen en eisen. Uniek bij RSC Kunststoftechniek is de jarenlange ervaring en expertise, die binnen dit familiebedrijf ontwikkeld en bewaard gebleven is. Door de zeer ruime ervaring, zult u altijd verzekerd zijn van het beste advies, en daarmee van het beste resultaat!

Design

Los van alle praktische voordelen, bent u uiteraard ook op zoek naar een visuele lust voor het oog! Waarbij u door middel van uw woning uiting kunt geven aan uw stijl van leven. Van strak tot artistiek, van modern tot nostalgisch.
Wij willen u inspireren met de eindeloze mogelijkheden; een uniek stukje vakwerk bij u in huis! keuken

Voor u

Of u al precies in uw hoofd heeft hoe het eindresultaat moet zijn, of dat u nog aan het oriënteren bent wat er überhaubt mogelijk is... Wij adviseren u graag! Wellicht kunnen we u ideeën geven aan de hand van voorgaande werken, kunnen we een idee opperen hoe het nèt even anders kan... Per mail, telefonisch of op locatie; wij helpen u graag verder!

Inspiratie

Wanneer u onder het menu Wonen - Toepassingen kiest kunt u ook vast inspiratie opdoen aan de hand van de resultaten van klanten die u al voorgegaan zijn!
Onze showroom is klaar en wij nodigen u graag uit om op afspraak bij ons langs te komen! Dan kunnen we samen met u bespreken en aan de hand van diverse voorbeelden bekijken wat u graag wilt. Onder het genot van een kopje koffie en uiteraard vrijblijvend!

Polyurethaan vloer - comfort

hal Polyurethaan, vaak afgekort naar PU, is licht elastisch. Hierdoor zijn PU-vloeren beter bestand tegen krassen en zorgen ze voor meer loop- en wooncomfort. Deze vloeren zijn hiermee uitermate geschikt voor in woonruimtes, met name door de het hoge comfort, hygiëne en ontelbare designmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan toepassing in uw keuken, badkamer of woonkamer.

Epoxy vloer - duurzaam

Epoxyvloeren zijn harder, waardoor zij ook bij zware belasting jarenlang mee kunnen gaan. Deze vloeren zijn daarmee geschikt voor industrie en loodsen, maar kunnen ook uitstekend dienst doen als zeer slijtvaste garagevloer.

Gietvloer of coating?

In overleg zullen wij een gietvloer, of een coating aanbrengen. Een coating wordt met een roller aangebracht, en zal maximaal 1mm dik zijn. Hierbij volgt de vloer de ondergrond.
Een gietvloer wordt opgebouwd vanuit meerdere lagen, waardoor deze vloer 2 à 3 mm dik is. Door de opbouw uit verschillende lagen, zal deze vloer volkomen glad en strak zijn. Tevens heeft een gietvloer een langere levensduur.
info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer