Slijtvast

RSC Kunststoftechniek kan diverse ondergronden veilig en duurzaam bekleden met een Epoxy slijtlaag, om het gebruiksgemak en de (verkeers)veiligheid te bevorderen. Denkt u bijvoorbeeld aan asfalt, beton, staal, hout en polyester. Om tot een goede Epoxy slijtlaag te komen wordt een speciaal samengesteld 3-componenten kunststof toplaag, met de hand ingestrooid met hoogwaardig natuurgesteente. Dit zorgt voor een duurzame, flexibele toplaag die onder andere; slijtlagen Hiermee is dit vloersysteem uitermate geschikt om de levensduur en de veiligheid van onder andere brugdekken, viaducten, tunnels en perrons te verbeteren.
Uiteraard zijn er andere mogelijkheden dan kunststof. Echter geeft de levensduur, maar ook de geringe uitvoeringstijd de doorslag! Denkt u bijvoorbeeld aan verkeersmaatregelen, files, enz.

Hogere verkeersveiligheid

Door de stroeve structuur, zal verkeer meer grip hebben. Zelfs als het dek nat is. Door de grovere instrooi, met een grote textuurdiepte wordt tevens aquaplaning en opspattend water voorkomen. Een stuk veiliger!
Tevens zorgt de geringe laagdikte voor een soepele overgang van de ZOAB-verharding van de weg naar een DAB-verharding van het dek. Dit verhoogt de veiligheid, en tevens het rijcomfort.

Langere levensduur

slijtlagen De Epoxy slijtlaag herstelt en beschermt de ondergrond, waardoor de levensduur verlengd wordt. De Epoxy slijtlaag gaat zeker 15 jaar mee, wat door verschillende toepassingen in de praktijk bewezen wordt.
RSC Kunststoftechniek heeft zowel ervaring met projecten op kleine als op grote schaal. Van toegangsbruggen bij woningen, tot grote dekken op meerbaanswegen. Tevens hebben wij in de afgelopen jaren meermalen opdrachten gekregen van diverse gemeentes om brugdekken te vernieuwen.

Design

Afhankelijk van de toepassing, kan gekozen worden voor verschillende soorten steenslag. U hoeft niet alleen verbetering aan te brengen in veiligheid en levensduur; ook het visuele aspect wordt aangepakt! Of het nu gaat om herkenbaarheid, zoals een verdeling tussen het fietspad en de rijhelften. Of dat u het als verlengde van bijvoorbeeld uw woning of bedrijf wilt zien. Wij hebben keuze uit diverse soorten steenslag; hardheid, kleur, ruwheid, grootte. Hiermee zullen we samen met u tot het beste resultaat komen!
info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer