Uw ideale gietvloer in openbare ruimtes

Design, geluidsdempend, oersterk, kleurecht en zeer onderhoudsvriendelijk. Kunststofvloeren zijn dé vloersystemen voor nieuwbouw en verbouwing. Voor elke leef- en werkruimte vormen zij de ultieme basis. Of het nu gaat om design voor hele complexen, of om specifieke wensen voor een individu, bij RSC Kunststoftechniek komen we samen tot een topresultaat!
Doordat de vloeren naadloos en glad zijn, zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Dweilen met een vochtige microvezeldoek is voldoende. Onze kunststofvloeren zijn eventueel goed te combineren met vloerverwarming. Hierdoor zijn kunststofvloeren zeer geschikt voor;

openbare ruimte

Met ruim 30 jaar ervaring binnen het familiebedrijf weet RSC Kunststoftechniek als geen ander hoe een goede gietvloer hoort te zijn. Door vakmanschap en toewijding worden tegen aantrekkelijke prijzen hoge kwaliteit gietvloeren gerealiseerd die tientallen jaren meegaan.
In overleg kunnen we voor diverse kleuren, design en afwerkingen zorgen. 3D-vloeren, betonlook, designvloeren, alles is mogelijk. Of het nu om een paar vierkante meters gaat, of om duizenden.


RSC Kunststoftechniek is aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Hiermee heeft u zekerheid dat u altijd waar voor uw geld krijgt.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen!

Polyurethaan vloer - comfort

Polyurethaan, vaak afgekort naar PU, is licht elastisch. Hierdoor zijn PU-vloeren beter bestand tegen krassen en zorgen ze voor meer loop- en wooncomfort. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor representatieve ruimtes als hotels, ontvangstruimtes en kantoren. Ook worden PU-vloeren vaak toegepast in musea, sportzalen en scholen. openbare ruimte

Epoxy vloer - duurzaam

Epoxyvloeren zijn harder, waardoor zij ook bij zware belasting jarenlang mee kunnen gaan. Tevens is deze vloer chemicaliënbestendig en als antistatische vloer te leggen. Hiermee zijn deze vloeren uitermate geschikt voor toepassingen in loodsen en laboratoria.

Gietvloer of coating?

In overleg zullen wij een gietvloer, of een coating aanbrengen. Een coating wordt met een roller aangebracht, en zal maximaal 1mm dik zijn. Hierbij volgt de vloer de ondergrond.
Een gietvloer wordt opgebouwd vanuit meerdere lagen, waardoor deze vloer 2 à 3 mm dik is. Door de opbouw uit verschillende lagen, zal deze vloer volkomen glad en strak zijn. Tevens heeft een gietvloer een langere levensduur.

info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer