Robuust industriëel

Bent u op zoek naar een strakke, onderhoudsvriendelijke vloer, met mogelijkheden om het eindproduct geheel naar uw wensen aan te passen? Voldoend aan de eisen die in uw branche aan een vloer gesteld worden, visueel aangepast aan de stijl en het interieur van uw bedrijf?

Hieronder ziet u enkele van de specifieke eisen die wij kunnen realiseren;

Ook qua design zijn diverse mogelijkheden om uw klanten van dienst te zijn, of uw bedrijfsstijl door te trekken;

Dit is slechts een kleine greep uit het brede assortiment bedrijfsvloeren en de vele mogelijkheden die RSC Kunststoftechniek biedt. Voor elke toepassing is een geschikt vloersysteem te vinden, die wij aan kunnen passen aan uw wensen en eisen. industrie

Ervaring

Uniek bij RSC Kunststoftechniek is de jarenlange ervaring en expertise, die binnen dit familiebedrijf ontwikkeld en bewaard gebleven is. Met ruim 30 jaar ervaring weet RSC Kunststoftechniek als geen ander hoe een goede gietvloer hoort te zijn. Deze kennis en passie is van vader op zoon doorgegeven; zo bent u verzekerd van zeer vakkundig personeel en een hoogwaardig product, aangepast aan uw eisen. Een uniek stukje vakwerk!
Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen!

RSC Kunststoftechnieken is aangesloten bij NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Hiermee heeft u zekerheid dat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Epoxy vloer

Epoxyvloeren zijn harder, waardoor zij ook bij zware belasting jarenlang mee kunnen gaan. Tevens is deze vloer chemicaliënbestendig en als antistatische vloer te leggen. Hiermee zijn deze vloeren uitermate geschikt voor toepassingen in loodsen en laboratoria en ook het meest industriëel toegepast.

Polyurethaan vloer

Polyurethaan, vaak afgekort naar PU, is licht elastisch. Hierdoor zijn PU-vloeren beter bestand tegen krassen en zorgen ze voor meer loop- en wooncomfort. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor representatieve ruimtes als hotels, ontvangstruimtes en kantoren. Ook worden PU-vloeren vaak toegepast in musea, sportzalen en scholen.

Gietvloer of coating?

In overleg zullen wij een gietvloer, of een coating aanbrengen. Een coating wordt met een roller aangebracht, en zal maximaal 1mm dik zijn. Hierbij volgt de vloer de ondergrond.
Een gietvloer wordt opgebouwd vanuit meerdere lagen, waardoor deze vloer 2 à 3 mm dik is. Door de opbouw uit verschillende lagen, zal deze vloer volkomen glad en strak zijn. Tevens heeft een gietvloer een langere levensduur.
info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer