Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen?

Elke vloer en elke situatie is anders, net als uw wensen en voorkeuren. Daarom is het niet mogelijk om een offerte uit te geven, zonder daadwerkelijk de ondervloer en ruimte gezien te hebben. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om samen naar uw wensen en eisen te kijken. Uiteraard is het zeker mogelijk om vooraf vast informatie op te vragen. Om te informeren naar de mogelijkheden, of om vast te overleggen waar u eventueel rekening mee zou kunnen houden.

U kunt onderstaand formulier invullen, emailen of bellen. Wij denken graag met u mee!

*Klik hier om onze algemene voorwaarden te openen.*


Showroom

Wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie, waar wij u nog beter kunnen helpen! Wij zijn hier nog hard aan het werk om alles helemaal af te ronden, maar uiteraard kunt u wel contact met ons opnemen om een afspraak te maken om uw vragen en wensen te bespreken.

De showroom is gevestigd tussen Waddinxveen en Gouda, op nog zo'n 5 minuten rijden van de A20 of A12. Ook vanuit steden als Gouda, Rotterdam, Alphen of Zoetermeer zijn wij makkelijk te bereiken.

RSC Kunststoftechniek
Kouwe Hoek 1B
2741 PX Waddinxveen
0645172301
info@rsckunststoftechniek.nl


Contactformulier

Naam:
E-mailadres:
Bericht:
Optioneel
Straat & Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Oppervlakte:
Ondergrond:
Toepassing:
CAPTCHA afbeelding
Vul hier de code in:

Vul alstublieft uw emailadres in.

.

info@rsckunststoftechniek.nl -- +31645172301 -- © RSC Kunststoftechniek 2016 -- Algemene voorwaarden -- Disclaimer
nodigen u graag uit in onze showroom waar we samen in alle rust en ruimte met u bespreken, en aan de hand van diverse voorbeelden bekijken, wat u graag wilt. Onder het genot van een kopje koffie en uiteraard vrijblijvend!